Find din lokale VE-installatør

VE-installatør omfatter installatører i hele landet, som er godkendte af Energistyrelsen inden for mindst én af de følgende fire vedvarende energiteknologier: Varmepumper, solceller, solvarme og biomasse. Din lokale VE-installatørerne står klar til at hjælpe dig med at sikre en effektiv og sikker energiløsning, der matcher dit behov. Så tøv endelig ikke med at benytte dig af søgefunktionen her på siden, hvis du søger en VE-installatør.

0 km.

50 km.

300 km.

Vælg teknologi herunder
varmepumper211
solceller31
solvarme10
biomassefyr9
varmepumpe3
solcelleanlæg1
Flere teknologier

Hvorfor vælge VE-installatør?

En af de vigtigste fordele ved at vælge en VE-godkendt installatør er, at du er garanteret en installation, der er udført af en virksomhed, der er specialiseret inden for montering og installation af små vedvarende energianlæg – også kaldt VE-anlæg – såsom varmepumper, solceller, solvarme samt træpillefyr. En VE-installatør er desuden medlem af Energistyrelsens VE-godkendelsesordning, som er den statslige ordning, der skal sikre en høj kvalitet i installering af vedvarende energiløsninger.


VE-godkendelsen betyder også, at du er garanteret installation af varmepumper, der lever op til kravene for tilskud. Blandt andet har du som husejer mulighed for tilskud fra staten ved at lade en VE-installatør hjælpe dig med blandt andet at skifte til en af de mest energieffektive varmepumper på markedet.

Arbejdet er omfattet af TEKNIQs Garantiordning

Alle VE-installatører er medlem af VE-godkendelsesordningen

Installatøren lever op til kravene for tilskud

Installatører i hele landet